2016 egy olyan évként maradt meg a köztudatban, amiről nem szívesen fogunk mesélni az utánunk következő generációknak. Persze ettől függetlenül Számodra még lehetett az esztendők esztendeje – vagy ugyanúgy inkább beszélni se akarsz róla? Bármelyik opció áll fenn, itt egy szuper módszer, amivel előre kontrollálhatod és (még) jobbá teheted 2017-et.

2016-2017

Az újévi fogadalmak körülbelül annyit érnek, mint múmiának a ránctalanító. Világmegváltó terveidet nem szabad egy bizonyos naphoz kötnöd – sokkal hatásosabb, ha céljaidat egész évre lebontva rendezed! Előtte viszont érdemes néhány percre visszatekintened az elmúlt tizenkét hónapra és összegezned, mit (nem) sikerült elérned, vagy milyen fontosságok történtek Veled. Gondoltad volna, hogy létezik egy füzet, amit kifejezetten erre a célra raktak össze? Pedig igen, valaki erre is gondolt.

Az YearCompass évrendező füzet minden év utolsó heteiben válik elérhetővé, mindig egy-egy újítással megspékelve, természetesen a kitöltők ötleteiből válogatva – akik egyébként csak tavaly 250 ezren voltak, nemzetközi szinten. Ez a vékonyka papírhalom pontosan arra hivatott, amit fentebb olvashattál: lezárhatod vele az óévet, plusz megtervezheted az újat.

yc1

Szedd elő a határidőnaplód és utazz picit vissza az időben: Ki(k)nek köszönhetted a legtöbbet? Mikor vállaltad a legnagyobb kockázatot? Mi az, amit feltétlenül el kell engedned és semmiképp sem szabad átcipelned 2017-re? Mit fedeztél fel önmagadban? Mennyi tinta fogy el a tolladból, miután kicsinosítottad a saját füzeted? Ezekhez hasonló kérdéseket fognak feltenni a YearCompass értelmi szerzői (na jó, az utolsót leszámítva). Nem, ne hazudj. Másnak úgysem kell tudnia arról, amit beleírsz. Ez a Te személyes naplód, ami Neked készült. Érted van. Csak adj neki egy esélyt és talán segít rendszerben látni a saját életedet.

Jut eszembe, a legjobb részt még nem is említettem: az egészet teljesen ingyen letöltheted, kinyomtathatod, szidhatod a nyomtatót, amiért beakasztotta a papírt és kereshetsz alternatívákat arra, hogyan kapcsozhatnád össze a közepét, mivel Neked akkora tűzőgéped pont nincs otthon. Ám ha inkább védenéd a fákat, de nem akarsz hódot enni, egy előre legyártott, elegáns verziót akár be is rendelhetsz a YearCompasstól – ami minden, csak nem elegáns, bár ettől függetlenül tetszetősen néz ki.

img_1795

Semmit ne fogadj meg az újévre – inkább tervezd meg tudatosan! Töltsd le vagy rendeld meg, amelyik Neked kényelmesebb!
Értékelés: 5/5 – Díjazom a kreatív ötleteket.

yc2

Te hallottál már a YearCompassról? Esetleg ki is végezted valamelyik füzetet?

YEARCOMPASS
CÍM
1085 Budapest, Horánszky u. 13.
E-MAIL hello@yearcompass.com
WEB yearcompass.com
FB /YearCompass
INSTA @yearcompass

Vélemény, hozzászólás?