Két és fél hónapig körülbelül színemet se hallottátok a blog költöztetése (és a gyakorlatom+szakdogám) miatt. Tökéletesen itt az idő arra, hogy megháláljam a türelmeteket. Mondjuk azzal, hogy egy karácsonyi ajándék terhét leveszem a vállatokról.

ajandekozz-konyvet-karacsonyra

A könyv tipikusan egy olyan ajándék, amivel szinte lehetetlen mellélőni. Na jó, előfordult már a történelemben, de tekintsünk el ettől az elenyésző hibaszázaléktól, ugyanis egy olyan regényt adhatsz most valamelyik szerettednek, amivel tényleg nehezen pályázhatsz „az év legrosszabb ajándékozója” címre.

Ez mind szép és jó, de melyik könyvre célzol?

James Dashnertől Az Útvesztőre, filmes kiadásban, olvasatlanul, frissen, ropogósan.

És miből gondolod, hogy tényleg ezt kellene adnom valakinek karácsonyra?

Mert fiatal fiúcskák szaladgálnak benne jobbra-balra. Viccet félretéve: izgalmas könyv, ami kicsit rávilágít arra, miért nem szeretjük, ha olyanok dirigálnak nekünk, akik túl magasan vannak ahhoz, hogy lássuk őket.

Na jó, meggyőztél, mit kell tennem?

Nagyon egyszerű lesz a dolgod: írd meg kommentben december 10.-ig, kinek adnád a könyvet és miért.

Amennyiben Te lettél a szerencsések szerencsése (ezt a blog Facebook oldaláról fogod megtudni), keress meg az előbb említett oldalon, vagy a reakovats@szerkeszto.hu e-mail címen és küldd el az ajándékozott nevét+postacímét, hogy minél hamarabb megkaphassa a meglepijét a fa alá.

Ennyire egyszerű az egész! Most már csak várnod kell egy kicsit a játék végére. 🙂

Vélemény, hozzászólás?